Pivní chlazení AS - 40 je určeno k profesionálnímu chlazení nápojů v menších restauracích, hostinských zařízeních a barech. Chladicí výkon 25 - 45 l/hod. (50 - 90 kvalitně vychlazených piv během jedné hodiny).
Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto chladiče.
Chladicí smyčky jsou vyrobeny z nerezové oceli.
2ks madel umístěné na bocích chladiče umožňují snadnější manipulaci.
AS - 40 je vybaven vestavěným čeřičem, který zajišťuje rovnoměrnou teplotu v celé vodní lázni.
V případě potřeby je možno čeřič upravit a použít jako dochlazovací čerpadlo s výtlakem 1,2 m.
Moderní kompresorová chladicí jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost. Chladicí technologie Lindr je o 45% výkonnější než její elektrický příkon.
Řada chladičů AS svým výkonem a moderní technologií tvoří špičku mezi profesionálními chladiči.
Chladič této série je díky využití ekologického chladiva R290 nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také má o 20% vyšší energetickou účinnost a o 20% menší spotřebu energie. Při jeho výrobě je prováděna systémová úspora energií, chladič je složen z plně recyklovatelných materiálů a nejsou v něm použity polyuretanové izolace.
Výrobce | Lindr |
Vychlazených l/hodinu | 30-40 |
Země původu | Česká republika |
Může se toto zařízení použít jako předchlazení k stolovému výčepnímu zařízení,které také chladí ale když je větší odběr tak nestačí chladit, je toto možnost zařízení kombinovat, jak to funguje aby to nesráželo chlazení ve výčepním zařízení, Děkuji
Dobrý den, všechny vodní chladiče lze použít jako předchladič! Tzn. teplé pivo ze sudu se zchladí ve vodním chladiči( předchladič ) a ve stolovém chlazení se dochladí.
Webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies, potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro možný retargeting. Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas. Více informací.